Kazdağları Yangın : Kazdağları'ndaki yangın büyüyor - GÜNCEL Haberleri - 04:37 balıkesir'in edremit ilçesinde, çöplük alanda başlayan ve rüzgarın etkisiyle zeytinlik alana da sıçrayan yangın kontrol altına alındı.

Kazdağları Yangın : Kazdağları'ndaki yangın büyüyor - GÜNCEL Haberleri - 04:37 balıkesir'in edremit ilçesinde, çöplük alanda başlayan ve rüzgarın etkisiyle zeytinlik alana da sıçrayan yangın kontrol altına alındı.. Bölgeye 2 yangın söndürme uçağı, 4 helikopter, 24 arazöz ve 2 dozer sevk edildi. O yangın kayıtlara kundaklama olarak. Kaz dağları'nın edremit ilçesine bağlı avcılar köyü'nün kısmında yer alan kızılçam ormanında, 4 farklı yerde, bugün saat 13.00'te yangın çıktı. Balıkesir'in edremit ilçesinde kazdağları'nda orman yangını çıktı.edinilen bilgiye göre, kazdağları'nın şahinderesi ile avcılar mevkii arasında orman. Orman yangını, kazdağları, balıkesir, türkiye.

Balıkesir'in edremit ilçesinde çöplük alanda başlayan ve rüzgarın etkisiyle zeytinlik alana da sıçrayan alevlere itfaiye ekipleri müdahale ediyor. Yangına, bazı illerden gönderilen bir yangın söndürme uçağı ve 6 helikopterle havadan, 22 arazöz. Kazdağları'nın en önemli bölgeleri arasında bulunan şahinderesi kanyonu yakınlarında, orman yangını çıktı. Bu kez de kaz dağları'nda ve çorum'da orman yangını çıktı. Kaz dağları'nın edremit ilçesine bağlı avcılar köyü'nün kısmında yer alan kızılçam ormanında, 4 farklı yerde, bugün saat 13.00'te yangın çıktı.

Kazdağları'ndaki yangına 4 helikopter müdahale ediyor, 2 ...
Kazdağları'ndaki yangına 4 helikopter müdahale ediyor, 2 ... from www.haberetanik.com
Kazdağları'nın avcılar köyü'nün üst kısmında yer alan bölgede de 30 haziran da kızılçam ağaçlarının bulunduğu ormanlık bölgede 4 ayrı noktada yangın çıkmıştı. Kazdağları eteklerinde başlayan ve şu ana kadar yaklaşık 20 hektar alanın zarar gördüğü yangını kontrol altına alma çalışmaları devam ediyor. Bölgeye 2 yangın söndürme uçağı, 4 helikopter, 24 arazöz ve 2 dozer sevk edildi. Kazdağları'nın edremit'e bağlı kırsal doyran mahallesi'ne yakın bölümünde, çöplük alanda yangın çıktı. Kaz dağları'nın edremit ilçesine bağlı avcılar köyü'nün kısmında yer alan kızılçam ormanında, 4 farklı yerde, bugün saat 13.00'te yangın çıktı. Yangın genel anlamda geniş çaplı örtü yangını şeklinde oldu. O yangın kayıtlara kundaklama olarak. Bölgeden çıkan dumanları gören çevredekiler, yangını orman.

Kazdağları eteklerinde başlayan ve şu ana kadar yaklaşık 20 hektar alanın zarar gördüğü yangını kontrol altına alma çalışmaları devam ediyor.

Kazdağları yangın ile ilgili 1 haber listeleniyor. Kazdağları'nın edremit'e bağlı kırsal doyran mahallesi'ne yakın bölümünde, çöplük alanda yangın çıktı. Balıkesir'in edremit ilçesinde kazdağları'nda çıkan orman yangınında 0,5 hektar ormanlık alan zarar gördü. Balıkesir'in edremit ilçesinde çöplük alanda başlayan ve rüzgarın etkisiyle zeytinlik alana da sıçrayan alevlere itfaiye ekipleri müdahale ediyor. O yangın kayıtlara kundaklama olarak. Kazdağları eteklerinde başlayan ve şu ana kadar yaklaşık 20 hektar alanın zarar gördüğü yangını kontrol altına alma çalışmaları devam ediyor. Balikesi̇r'in edremit i̇lçesi'nde, kazdağları'nın en önemli bölgelerinden biri olan şahinderesi kanyonu yakınlarında orman. Kazdağları'nın edremit sınırındaki ilçeye bağlı avcılar köyü'nün üst kısmında yer alan kızılçam ağaçlarının bulunduğu ormanlık bölgede, 4 ayrı noktada bugün saat 13.00'te yangın başladı. Karesi tv 815 views8 years ago. 04:37 balıkesir'in edremit ilçesinde, çöplük alanda başlayan ve rüzgarın etkisiyle zeytinlik alana da sıçrayan yangın kontrol altına alındı. Yangın genel anlamda geniş çaplı örtü yangını şeklinde oldu. Son dakika kazdağları yangın haberleri ve kazdağları yangın haberleri ile ilgili tüm sıcak gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz. Kazdağları'nda çıkan orman yangını orman müdürlüğü itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Balıkesir'in edremit ilçesinde çöplük alanda başlayan ve rüzgarın etkisiyle zeytinlik alana da sıçrayan alevlere itfaiye ekipleri müdahale ediyor. Balıkesir orman bölge müdürü metin kırcı, aa. Son dakika kazdağları yangın haberleri ve kazdağları yangın haberleri ile ilgili tüm sıcak gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz. Yangın genel anlamda geniş çaplı örtü yangını şeklinde oldu. 04:37 balıkesir'in edremit ilçesinde, çöplük alanda başlayan ve rüzgarın etkisiyle zeytinlik alana da sıçrayan yangın kontrol altına alındı.

Kazdağları'nda iki farklı noktada yangın - F5Haber
Kazdağları'nda iki farklı noktada yangın - F5Haber from i.f5haber.com
Balıkesir'in edremit ilçesinde kazdağları'nda çıkan orman yangınında 0,5 hektar ormanlık alan zarar gördü. Rüzgarın da etkisiyle büyüyen alevler ormanı sardı. Kazdağları eteklerinde başlayan ve şu ana kadar yaklaşık 20 hektar alanın zarar gördüğü yangını kontrol altına alma çalışmaları devam ediyor. Balikesi̇r'in edremit i̇lçesi'nde, kazdağları'nın en önemli bölgelerinden biri olan şahinderesi kanyonu yakınlarında orman yangını çıktı. Edinilen bilgiye göre, kazdağları eteklerinde avcılar mahallesi üst kısmındaki ormanlık alanda 4 farklı noktada yangın çıktı. 30 haziran'da yine kazdağları'nda çıkan ve kundaklama olarak. Balıkesir'in edremit ilçesinde kazdağları'nda orman yangını çıktı.edinilen bilgiye göre, kazdağları'nın şahinderesi ile avcılar mevkii arasında orman. Balıkesir'in edremit ilçesinde kazdağları'nın eteklerinde yer alan doyran mahallesi'ndeki çöplükte yangın çıktı.

Bölgeden çıkan dumanları gören çevredekiler, yangını orman.

Kaz dağları şu an yanıyor mu, yakılıyor mu? Yangına havadan helikopter ile müdahale edilmeye başlanırken, kara ekipleri de yangın yerine ulaşmaya çalışıyor. Kaz dağları'nın edremit ilçesine bağlı avcılar köyü'nün kısmında yer alan kızılçam ormanında, 4 farklı yerde, bugün saat 13.00'te yangın çıktı. Balıkesir'in edremit ilçesinde kazdağları'nda çıkan orman yangınında 0,5 hektar ormanlık alan zarar gördü. Balıkesir orman bölge müdürü metin kırcı, aa. Bölgeden çıkan dumanları gören çevredekiler, yangını orman. Balıkesir'in edremit ilçesi kazdağları'nda çıkan orman yangınında 8 hektarlık alan zarar görürken sabotaj iddiasıyla ilgili 1 şüpheli gözaltına alındı. Kazdağları'nda çıkan orman yangını orman müdürlüğü itfaiye ekiplerince söndürüldü. Son dakika kazdağları yangın haberleri ve kazdağları yangın haberleri ile ilgili tüm sıcak gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz. Balıkesir edremit'e bağlı güre beldesindeki kazdağları ormanlık alanında sabah saatlerinde yangın çıktı. 30 haziran'da yine kazdağları'nda çıkan ve kundaklama olarak. Karesi tv 815 views8 years ago. Bölgeye 2 yangın söndürme uçağı, 4 helikopter, 24 arazöz ve 2 dozer sevk edildi.

Kazdağları'nın kapanca mevki'nde bu sabah henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Kaz dağları şu an yanıyor mu, yakılıyor mu? Bölgeden çıkan dumanları gören çevredekiler, yangını orman. Ekiplerimizin hızlı ve gerekli noktalara yaptığı müdahalelerle yangının büyümesini önledik. Rüzgarın da etkisiyle büyüyen alevler ormanı sardı.

Kazdağları'nda yangın-Balıkesir haber
Kazdağları'nda yangın-Balıkesir haber from image.yenisafak.com
Yangın çıkan arazinin sarp olması ve dar patikalar nedeniyle yerden yürütülecek çalışma için ekipler, olay yerine güçlükle ulaşabildi. Kısa sürede ekiplerin havadan ve karadan müdahale ettiği yangın, yaklaşık bir saatlik çalışma sonucu söndürüldü. Sputnik hesabınızla yorum yapınfacebook hesabınızla yorum yapın. Kazdağları'nın edremit sınırındaki avcılar köyü'nün üst kısmında yer alan bölgede de 30 haziran da kızılçam ağaçlarının bulunduğu ormanlık bölgede 4 ayrı noktada yangın çıkmıştı. Yangına kısa sürede müdahale edildi. Tavşanoynağı yangın kulesinden kazdağları 18 mayıs 2016. Kaz dağları'nın edremit ilçesine bağlı avcılar köyü'nün kısmında yer alan kızılçam ormanında, 4 farklı yerde, bugün saat 13.00'te yangın çıktı. Kazdağları'nın avcılar köyü'nün üst kısmında yer alan bölgede de 30 haziran da kızılçam ağaçlarının bulunduğu ormanlık bölgede 4 ayrı noktada yangın çıkmıştı.

Balıkesir'in edremit ilçesinde çöplük alanda başlayan ve rüzgarın etkisiyle zeytinlik alana da sıçrayan alevlere itfaiye ekipleri müdahale ediyor.

Yangına, bazı illerden gönderilen bir yangın söndürme uçağı ve 6 helikopterle havadan, 22 arazöz. Sputnik hesabınızla yorum yapınfacebook hesabınızla yorum yapın. Kaz dağları şu an yanıyor mu, yakılıyor mu? O yangın kayıtlara kundaklama olarak. Yangına havadan helikopter ile müdahale edilmeye başlanırken, kara ekipleri de yangın yerine ulaşmaya çalışıyor. 04:37 balıkesir'in edremit ilçesinde, çöplük alanda başlayan ve rüzgarın etkisiyle zeytinlik alana da sıçrayan yangın kontrol altına alındı. Balıkesir'in edremit ilçesinde çöplük alanda başlayan ve rüzgarın etkisiyle zeytinlik alana da sıçrayan alevlere itfaiye ekipleri müdahale ediyor. Kazdağları'nın edremit sınırındaki avcılar köyü'nün üst kısmında yer alan bölgede de 30 haziran da kızılçam ağaçlarının bulunduğu ormanlık bölgede 4 ayrı noktada yangın çıkmıştı. Edremit kaymakamı ali sırmalı, 'saat. Son dakika kazdağları yangın haberleri ve kazdağları yangın haberleri ile ilgili tüm sıcak gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz. Kısa sürede ekiplerin havadan ve karadan müdahale ettiği yangın, yaklaşık bir saatlik çalışma sonucu söndürüldü. Yangın çıkan arazinin sarp olması ve dar patikalar nedeniyle yerden yürütülecek çalışma için ekipler, olay yerine güçlükle ulaşabildi. Kazdağları'nda çıkan orman yangını orman müdürlüğü itfaiye ekiplerince söndürüldü.